Youtube-sztárok

Úgy tűnik, egy egészen új és egyedi hivatással van dolga a világnak, új fogalmakkal, új technológiával és új üzenetekkel. Egyre többen vannak ugyanis, akik úgy döntenek, közlési kényszerüket és/vagy egészséges exhibicionizmusukat, szórakoztató hobbijukat összekötve a haszonszerzéssel, a Youtube segítségével keresik meg a kenyerüket (vagy legalábbis egy részét). Ők azok, akik szándékosan a népszerűségük növelésére hoznak létre ún. channeleket, s töltenek fel minél szórakoztatóbb és érdekesebb, saját készítésű videókat. Legnagyobb céljuk, hogy a csillagos égig bővítsék subscribe-olóiknak és videóik megtekintőinek táborát, miközben a föltöltött tartalmak mellett elhelyezett bannereken és online bazárjaikon keresztül csordogál be a pénz. E blog célja, hogy némi vizsgálat alá vesse ezen személyeket és műveiket, amelyekkel hozzátesznek a világhoz... vagy épp elvesznek belőle. Kinek melyik Youtube-vlogger a kedvence?

Friss topikok

Linkblog

Dan Brown - khm-theoretical-dollars

2010.05.06. 14:02 | Caballo | 2 komment

Címkék: vicces ötletes dan brown ray william johnson equals three

Mint már említettem, RWJ egyszer-kétszer beszervezte haverkáit, hogy végezzék el helyette a piszkos munkát az Equals Three-ben. Így találkoztam össze Dan Brown-nal (nem AZZAL!), a Gathering In My Pants című, lehengerlően aranyos tacsikutyát tartalmazó videóban. Amit mellesleg – szerintem – kiválóan moderál végig Dan. (Főleg azt szeretem, amikor szinkronizálja a tacskót.) El is érte hát célját az akció, ellátogattam az ő channel-jére (Dan Brown’s Universe) is.

Poénkodik, őrültségek pattannak ki a fejéből, és jól néz ki. Kell ennél több? A kedvencem a már két szériát is megért Who Wants to Be a Youtubillionaire?! című, nagyon kreatív és egyedi alkotása. A jól ismert Legyen Ön is milliomos! című kvízjátékból tolhatunk végig egy menetet, rendes, fokozatosan nehezedő kérdésekkel, válaszlehetőségekkel, amelyek közül rákattintva a legszimpatikusabbra, átirányulunk a következő videóra. És természetesen ott van a telefonos segítség, a vonal másik végén ki mással, mint egy-egy vloggersztárhaverral. Nagyon ötletes produkció, játsszátok végig!

Pirospont illeti azonban Dant a Rubik kocka népszerűségének növeléséért is. A világhódító magyar zsenialitásról több kisfilmet is forgatott, úgymint How to Solve a Rubik’s Cube, vagy a kissé kevésbé oktató jellegű és inkább szenzációhajhász Rubik’s Cube Solved While Pogo Sticking!

Kísérletét a Youtube legidegesítőbb videójára (THE MOST ANNOYING VIDEO ON YOUTUBE) viszont csak erős idegzetűeknek ajánlom! (Én hülyére röhögtem magam.)

Egyébiránt vannak normálisabb, beszédközpontú szerzeményei is, melyekben fogalmakat, híres személyeket, jelenségeket tárgyal ki a kamera előtt, és persze szórakoztató stílusban értekezik róluk. Némely darab talán kicsit laposra sikeredett, de azért érdekes gondolatokat is megfogalmaz a srác.

Ó... és a slusszpoén. Dan Brown on „Who Wants to Be a Millionaire”.


www.youtube.com/user/pogobat

 

A bejegyzés trackback címe:

https://youtubesztarok.blog.hu/api/trackback/id/tr371979011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalai Ervin · http://publius.blog.hu/ 2010.05.08. 09:16:59

Rubik kockán kívül semmi értelme a gyereknek, csak a neve miatt nézik.

pirilampo 2010.05.08. 09:17:38

A legidegesítőbbet nem lehet végignézni..az eleje vicces de aztán uncsi lesz, sztem a THE MOSTra még gyúrnia kell...
süti beállítások módosítása