Youtube-sztárok

Úgy tűnik, egy egészen új és egyedi hivatással van dolga a világnak, új fogalmakkal, új technológiával és új üzenetekkel. Egyre többen vannak ugyanis, akik úgy döntenek, közlési kényszerüket és/vagy egészséges exhibicionizmusukat, szórakoztató hobbijukat összekötve a haszonszerzéssel, a Youtube segítségével keresik meg a kenyerüket (vagy legalábbis egy részét). Ők azok, akik szándékosan a népszerűségük növelésére hoznak létre ún. channeleket, s töltenek fel minél szórakoztatóbb és érdekesebb, saját készítésű videókat. Legnagyobb céljuk, hogy a csillagos égig bővítsék subscribe-olóiknak és videóik megtekintőinek táborát, miközben a föltöltött tartalmak mellett elhelyezett bannereken és online bazárjaikon keresztül csordogál be a pénz. E blog célja, hogy némi vizsgálat alá vesse ezen személyeket és műveiket, amelyekkel hozzátesznek a világhoz... vagy épp elvesznek belőle. Kinek melyik Youtube-vlogger a kedvence?

Friss topikok

Linkblog

iJustine - iPad, iBag, iQ...

2010.05.04. 10:30 | Caballo | 6 komment

Címkék: amerika vicces ijustine meekakitty build a bear

iJustine, avagy röviden csak Justine. Hű... nehéz eset. Először is egy végtelenül dekoratív, dögös, csábítóan cicaszemű és szőke hajú gyönyörűségról van szó. Kinézetét egyértelműen a maximumig használja ki minden egyes művében.

Egyébiránt mit tesz videóiban? Nos... a stílusa Meekakitty-hez hasonló, csak néha még sokkal elvetemültebb. De ezzel együtt kidolgozottabb is! A kiváló minőségű kamera, világítás és a szükség esetén felhasznált stúdió itt is rendelkezésre áll. Így ha Justine-nak teszemazt a pénzét hova tenni nem tudó, állandóan bulizó, beivott-beszívott Ke$ha előadásához támad kedve, elsőosztályúan pazar forgatást rendez. Példának okáért lásd a Ke$ha Got an Ipad c. produkciót.

Justine nagyon szereti egérszerűre torzítani a hangját (mármint a technikai berendezés segítségével). I WANT A PIZZA!!! címet viselő videója, mely egyébként is színtiszta sületlenség, egyszerűen kiakasztott. GIRL TRAPPED IN BAG!!!?? c. videója már több merészséget és vakmerőséget mutat meg a lányról, na meg azt is, mennyire tipikusan amcsi... A forgatókönyv szerint egy forgalmas utcán egész egyszerűen belebújik egy hatalmas sportszatyorba, és hemperegni kezd benne. Egyébként vicces. De kigúvadt szemekkel bámultam 3 perc 33 másodpercen keresztül.

Amit már említettem, nevezetesen amikor Tessával elmennek plüssnyuszit készíteni, itt látható: BUILD A BEAR!!!!

Van olyan szerzeménye is (RABID FLYING CATS?!?!), amelyben egész egyszerűen rajongótáborának kérdéseire válaszolgat: melyik színésszel menne el randizni, hány csirkét nevelne, és egyéb fontos tények, amelyeket felteszem, mindannyian feltétlenül tudni szeretnénk Justine-ról.

Nos... Justine-nak ez a stílusa. És határozottan tömegeknek jön be! Szóval tud valamit.

Hozzátenném még, hogy IMÁDOM A CSUPANAGYBETŰS, SOKFELKIÁLTÓJELES STÍLUST!!!! ANNYIRA AZ IQ-T TÜKRÖZI!!!!!!

 

Online shop itt is van - cuccok minden mennyiségben.


www.youtube.com/user/ijustine

A bejegyzés trackback címe:

https://youtubesztarok.blog.hu/api/trackback/id/tr891973278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MLRitano 2010.05.07. 10:50:15

Nos mindamellett, a sok jó mellett amit róla írtál, idéznék :
"...Először is egy végtelenül dekoratív, dögös, csábítóan cicaszemű és szőke hajú gyönyörűségről van szó..."
A baj csak az tudod, hogy az általad említett szépséggel együtt, nem jár automatikusan az ÉSZ is, amit hiába a csábítás ereje meg a jó kamera használat ha nincs egy morzsányi se!
Engem ez a nő erősen irritál és nem szórakoztat! Ja, és még szépnek sem az!
A videói pedig semmitmondóak ,sótlanok, élvezhetetlenek és értelmetlenek. Ebből az eszetlen tyúkból akit oly nagy tömegek "imádnak" nemhogy sztár nem lesz soha, de örülhet ha valaki 2 év múlva felismeri a nevét és alkalmazza mint például szexjáték vagy gyors éttermi dolgozó!
Sajnálom, hogy ilyen baromságok helyett nem valami értelmes, konstruktív dologban vesz részt, de ugye mindenki pontosan azt fogja kapni, amit megérdemel!

pirilampo 2010.05.08. 09:18:16

@MLRitano: Tény, hogy nem lesz sehol 2 év múlva de szerintem adja, megvan a maga esztétikája...bár ha a néző leragad a csábító cicaszemeknél akkor valóban elég "olcsó"... "de ugye mindenki pontosan azt fogja kapni, amit megérdemel!" (;

Caballo 2010.05.08. 09:34:40

igen, én is kábé ezeket gondolom róla, hogy semmi értéket nem képvisel, nem tesz hozzá a világhoz (mi több, egyes videói számomra egy büntetéssel érnek fel), de mégis egy rakat felhasználó rajong érte! mit tükröz ez, az ő rátermettségét vagy az emberek igényeit...?

KOTTA · http://kotta.blog.hu 2011.02.10. 14:16:47

Úgy vélem, nem túl sok videt néztetek meg tőle. Szerintem frenetikus a csaj! Magát a stílusát is bírom, de elsősorban amiatt ismerem el amilyen social media hekket tudott csinálni és amit képvisel. Erősen tévedtek ha azt hiszitek 2 év múlva el fog tűnni, kint külföldön hatalmas elismertségnek örvend, nem véletlenül. Már-már szokták a youtube Oprah-jának nevezni, s amellett hogy teljesen jó, szórakoztató reviewkat is szokott gyártani, nagyon jól tud generálni social media hatásokat, remekül használja is őket, profi community szakember (nem véletlenül alkalmazta az Intel, vagy akar mindenki vele reklámoztatnia magát - zseniális a csaj marketing szempontból is). Lehet hogy néha irritáló (csajos) dolgokat művel videóiban, de többször inkább catchy vagy poénos.
Tudom ajánlani nektek a WikiPedia bejegyzést róla: en.wikipedia.org/wiki/Justine_Ezarik
Tanulságos! Utóirat gyanánt pedig csak annyit jegyeznék meg, hogy azt fikázzátok, akinek legalább utána olvastatok, vagy jobban megismertétek a munkásságát!

Caballo 2011.02.10. 19:05:09

@KOTTA: abban tévedsz, hogy nem néztem volna utána őneki, mert ellenben nagyonis. még máig is meg-megnézem videóit, olvastam is róla. személyes véleményem, hogy nem képvisel értéket, és ezt továbbra is így gondolom, kedves KOTTA. én még nem találkoztam szórakoztató review-ival, de ez csak az én ízlésemet tükrözi, senkit nem kérek arra, hogy engem kövessen. az, h jó community szakember meg a többi, amit mondasz róla, egy dolog. de rengeteg jó community szakember van, aki ettől függetlenül nem tesz hozzá semmi hasznosat a világhoz. ha iJustine nem lenne, a világ egyáltalán nem lenne szegényebb. ez az én véleményem. nem kell osztanod. =)
süti beállítások módosítása