Youtube-sztárok

Úgy tűnik, egy egészen új és egyedi hivatással van dolga a világnak, új fogalmakkal, új technológiával és új üzenetekkel. Egyre többen vannak ugyanis, akik úgy döntenek, közlési kényszerüket és/vagy egészséges exhibicionizmusukat, szórakoztató hobbijukat összekötve a haszonszerzéssel, a Youtube segítségével keresik meg a kenyerüket (vagy legalábbis egy részét). Ők azok, akik szándékosan a népszerűségük növelésére hoznak létre ún. channeleket, s töltenek fel minél szórakoztatóbb és érdekesebb, saját készítésű videókat. Legnagyobb céljuk, hogy a csillagos égig bővítsék subscribe-olóiknak és videóik megtekintőinek táborát, miközben a föltöltött tartalmak mellett elhelyezett bannereken és online bazárjaikon keresztül csordogál be a pénz. E blog célja, hogy némi vizsgálat alá vesse ezen személyeket és műveiket, amelyekkel hozzátesznek a világhoz... vagy épp elvesznek belőle. Kinek melyik Youtube-vlogger a kedvence?

Friss topikok

Linkblog

RWJ kegyetlen videója

2010.06.03. 11:19 | Caballo | Szólj hozzá!

Címkék: ray william johnson equals three

Kiragadtam egy régebbi Equals Three videót, amit különösen szeretek, mert mindhárom darab, amit RWJ feszeget benne, érdekes, elgondolkodtató és figyelemfelkeltő. Tetszik, ahogy ez a mocskosszájú srác összeválogatja a különböző témaköröket (és hülye lenne, ha nem így csinálná), bizonyítva, hogy egy fájdalmas motorbaleset, egy kiskutyás videó és egy élelmiszerboltban lencsevégre kapott jelenet is lehet egymással versengően letaglózó.



Továbbá... Ray-nek az első videóhoz fűzött üzenete egyszerűen a számból veszi ki a szót. EPIC BOYFRIEND FAIL! Úgy értem, hogy a francba csinálhat valaki ilyet, hogy miután a barátnője ekkorát zuhan és tényleg kis híján a nyakát töri, elkezd veszettül röhögni?! ÉN lettem ideges a videót látva, hogy atyaég, ugye minden rendben van a csajjal?! Ez a srác meg tovább kamerázza, ahogy a lány próbálja összeszedni a földről a fogait meg a csigolyáit, és könnyes szemmel röhög rajta.

Tudjátok... no comment. De asszem, ő sose lehetne az én pasim. (Mégis comment.)

 A kutyusos emberolvasztó kísérlethez nem fűznék szavakat, csak azt, hogy én is akarom azt is és azt is és azt is és azt is... húú, de azt az utolsót tényleg nem, mert súlyos arcnak tűnik. xD

 És végül... a baleset az élelmiszerboltban.

Emlékszem, a nővéremnek fejtettem ki gondolatokat, aki szintén kigúvadt szemekkel, szájára szorított tenyérrel, és J. K. Rowlingosan fogalmazván felsikkantva nézte végig a jelenetet.

Szóval azt fejtettem ki róla, hogy szerencsétlen közalkalmazott... éli a kis egyszerű, izgalmaktól mentes, „ez van!” – szerű életét, teszi a végtelenül unalmas dolgát sok más munkással ellentétben, akik ekkor is a falat támasztják cigivel és kisfröccsel a kezükben a meló helyett. És erre ő szív! De EKKORÁT. Nem elég, hogy ráborul egy fullig megrakott polc, ami, csak közölném, szintén életveszélyes. Nem elég, hogy a füléből is sör folyik ki... ezek után neki mindazt rendbe kell tennie, és valószínűleg KIFIZETNIE! Bár gondolom ugye, hogy a milliós fizetéséből neki ez meg se fog kottyanni...

Ez egy marha igazságtalan világ! Nem? Most nem?!

 Az egyébként is szívbemarkoló és sokkoló történeteket elénk táró videó végére RWJ beválaszt egy könnyed levezetésnek tökéletesen megfelelő, kedves és barátságos comment question-t: „Mik volnának az utolsó szavaid, mielőtt meghalnál?”

Köszi, Ray.

Ezután, a kegyelemdöfést végző kés megforgatásaként még közzéteszi néhány kommentelő hozzászólását abban a kérdésben, hogy mi lenne, ha nem lenne szex.

Köszi, Ray....

 Asszem, megyek ki a napra egy kicsit, hogy visszatérjen az életkedvem.

... egy merő felhő az ég és 13 fok van.

NINCS KEGYELEM EZEN A FÖLDÖN??!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://youtubesztarok.blog.hu/api/trackback/id/tr772053013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása