Youtube-sztárok

Úgy tűnik, egy egészen új és egyedi hivatással van dolga a világnak, új fogalmakkal, új technológiával és új üzenetekkel. Egyre többen vannak ugyanis, akik úgy döntenek, közlési kényszerüket és/vagy egészséges exhibicionizmusukat, szórakoztató hobbijukat összekötve a haszonszerzéssel, a Youtube segítségével keresik meg a kenyerüket (vagy legalábbis egy részét). Ők azok, akik szándékosan a népszerűségük növelésére hoznak létre ún. channeleket, s töltenek fel minél szórakoztatóbb és érdekesebb, saját készítésű videókat. Legnagyobb céljuk, hogy a csillagos égig bővítsék subscribe-olóiknak és videóik megtekintőinek táborát, miközben a föltöltött tartalmak mellett elhelyezett bannereken és online bazárjaikon keresztül csordogál be a pénz. E blog célja, hogy némi vizsgálat alá vesse ezen személyeket és műveiket, amelyekkel hozzátesznek a világhoz... vagy épp elvesznek belőle. Kinek melyik Youtube-vlogger a kedvence?

Friss topikok

Linkblog

We're on the radio!!!!!!!!! We gotta go!!!!!!!!

2010.06.15. 09:49 | Caballo | Szólj hozzá!

Címkék: vicces ijustine

Úgy döntöttem, ma akkor is egy iJustine videót fogok kiválasztani. Hát... nehéz szülés volt, sorra csak olyanokat találtam, amelyek még a legobjektívebb értékelésem szerint is kegyetlenül unalmasak voltak, és nem szóltak többről, mint hogy iJustine megy, dumál és röhög, és persze közben nagyon szép.

De a FLOATING TAXI CAB????!!!!??!?!?!? (a művésznő az írásjelek sokaságához továbbra is hű marad) végülis egész vicces iJustine végtelenül lebutított kategóriájában.


Vett egy kicsi, gyerekeknek való gumicsónakot, amivel kb. minden vizes területet meghódított a környéken. Ez a szegény csónak sok megpróbáltatáson ment keresztül, de ha fiú vagy leszbikus csónak, akkor bizonyára megérte neki a fárasztó nap iJustine tökéletes farának élvezetéért cserébe. Ráadásul kifejezetten szerencsésnek mondhatjuk e csónak sorsát, hisz olyan társra lelt iJustine személyében, akivel nagyjából azonos szinten van az IQ-juk.

Két kedvenc jelenetem van a kisfilmből, az egyik, amikor iJustine azon tanakodik, vajon leparkolhat-e kis csónakjával a szabályzatokkal szigorított parkolóban, a másik pedig, amikor – miután a gumicsónakos szélhámos őrültet bemondták a rádióban – kénytelen hazamenni, és az otthoni kádban, amelybe a csónak épphogycsak belefér, folytatni az izgalmakat.

Szerintetek nyerészkedni fog azon, hogy eladja a csónakot, számítva a kiéhezett férfirajongókra, akik alig várják, hogy iJustine feneke helyére ülve nyúljanak magukhoz? Ááá, szerintem biztos nem. Nem tűnik olyannak a csaj...

=) Nah, félreértés ne essék, egyébként kedvelem ezt a szöszit. Én biztosan képtelen lennék rá, hogy ekkora hülyeségeket tegyek fel a világhálóra (mondjuk a legdurvább még mindig a sporttáskába bújós videó). Ehhez kell egy arc, egy határozottság, egyfajta felelőtlenség, és haverok, akik belemennek a buliba, hogy segítsenek fölvenni az őrültségeket.

iJustine szórakoztató, és ennyi is a célja. Ő nem tanítani akar, vagy mélyértelmű üzeneteket átadni, hanem rákontrázik a baromkodásra. Az ilyen emberek nélkül olyan lapos lenne a világ, mint a gumicsónak leeresztve. Az meg, hogy én személy szerint a legtöbb művét még így is unalmasnak találom, csak az ízlésemből adódik. Mások egész nap a channeljén lógnak, mert nem tudnak betelni vele.

 Nah, megyek, licitálok egyet arra a csónakra...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://youtubesztarok.blog.hu/api/trackback/id/tr362082855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása