Youtube-sztárok

Úgy tűnik, egy egészen új és egyedi hivatással van dolga a világnak, új fogalmakkal, új technológiával és új üzenetekkel. Egyre többen vannak ugyanis, akik úgy döntenek, közlési kényszerüket és/vagy egészséges exhibicionizmusukat, szórakoztató hobbijukat összekötve a haszonszerzéssel, a Youtube segítségével keresik meg a kenyerüket (vagy legalábbis egy részét). Ők azok, akik szándékosan a népszerűségük növelésére hoznak létre ún. channeleket, s töltenek fel minél szórakoztatóbb és érdekesebb, saját készítésű videókat. Legnagyobb céljuk, hogy a csillagos égig bővítsék subscribe-olóiknak és videóik megtekintőinek táborát, miközben a föltöltött tartalmak mellett elhelyezett bannereken és online bazárjaikon keresztül csordogál be a pénz. E blog célja, hogy némi vizsgálat alá vesse ezen személyeket és műveiket, amelyekkel hozzátesznek a világhoz... vagy épp elvesznek belőle. Kinek melyik Youtube-vlogger a kedvence?

Friss topikok

Linkblog

Rhett and Link - I'll start with a taco, soft like a cloud...

2010.05.01. 10:56 | Caballo | 5 komment

Címkék: dal ének julian smith rhett and link drive thru ijustine taco bell song perfect bathroom trip song

Többszörös díjnyertes egész estés filmjükről itt olvashattok!

Óriási figurák. Ez a végtelenül kreatív páros (többgyerekes apukák) számomra a legszórakoztatóbb és legelképesztőbb. Ötleteik határtalanok, és zsenialitásukkal párosítva igazi nyerőpárost alkotnak.

Jómagam a Perfect Bathroom Trip Song c. videó megtekintése során botlottam beléjük, mely egyből leírta számomra, hogy milyen arcokkal van dolgom. A dal nagyszerű, vicces, találó, a klip pedig elsőosztályúan van megrendezve. A dalszöveg oktató jelleggel arról beszél, hogyan oldhatjuk meg a leghigiénikusabban nyilvános mosdóban végzett tevékenységeinket (semmi obszcén tartalom!). Azért meg kell említenem azt az apróságot, hogy e művet Julian Smith (és Justine, egy másik vloggersztár) közreműködésével készítették... najó, Julian rendezte az egészet. Úgyhogy újabb pont a fura figurának.

Hasonlóan nagy sikerrel bír a The Taco Bell Song, melyet a fiúk egy Taco Bell gyorsétterem Drive-Thru-jánál adnak elő. Az utóbbi időben ugyanis nagy divattá vált Amerikában a kajarendelés ezen formájának művészi megoldása, a rap-rendelés. Rhett és Link inkább egy nagyszerű, ritmusos népdal keretében adták elő kívánságaikat - először. Aztán az "egészséges változatot" (Drive-Thru Rap: Healthy Version) már ők is rap-formában írták meg, csak hogy minden igénynek megfeleljenek.


Az egyre népszerűbb Facebook közösségi oldal Julian-hez hasonlóan előlük sem menekülhetett. (Facebook Song) Hatalmas siker T-SHIRT WAR!! című alkotásuk is, mely ötletében és megvalósításában olyasféle, mint Julian Techo Jeep Song-ja: egyedi és utánozhatatlan. A két srác 222 különböző ábrával ellátott színes póló segítségével készített stop motion-produkciót, melyhez saját maguk szolgáltattak szinkronhangokat. Mindenkinek látnia kell!

 

Online shop itt is van – cuccok minden mennyiségben.

 


 

www.youtube.com/user/RhettandLink#p/u/82/6ubTQfr_tyY

A bejegyzés trackback címe:

https://youtubesztarok.blog.hu/api/trackback/id/tr541966137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MLRitano 2010.05.07. 10:51:13

Ezek a srácok nagyon nagyon nagyon jók! Videóik mind, többfajta zsenialitásról árulkodnak amely példamutató értékkel is bír többek közt, nem beszélve a hihetetlenül jó kivitelezésről és természetesen az egyedi ötletekről! Rengeteg jót tudnék írni róluk, ám szavak helyett, műveik fognak beszélni majd! Természetesen csak jó dolgokat! Mindenkinek ajánlom.
Le a kalappal előttük! :D:D:D

Caballo 2010.05.08. 09:39:09

az egész Rhett and Link rules, minden művük rules =)

buns 2010.05.10. 11:57:15

The Taco Bell Song-nál azért a kiszolgáló fiú is durva!

Watt25 · http://sablonvalasz.blogspot.hu 2011.06.21. 21:31:57

A T-Shirt war annyira sikeres lett, hogy a meki, meg a koka kóla :) felkérte őket, hogy csináljanak nekik ilyen reklámot. www.youtube.com/watch?v=rPIFXdLaZ4U
süti beállítások módosítása